Milieuvriendelijk Duurzaamheid Gerecycled

Onze toys, massageolies en glijmiddelen worden gemaakt van natuurlijke,
duurzame materialen en kennen een luxe afwerking.

Duurzaamheid

Ons lichaam is een groot goed, net als onze planeet…

Toch wordt er in de wereld van Toys en Pleasure nog weinig aandacht besteed aan milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en natuurlijke materialen. LOT is daar graag een voorbeeld in en levert een bijdrage.  

Natuurlijke en duurzame materialen

Onze toys, massageolies en glijmiddelen worden gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en kennen een luxe afwerking. Dit is niet alleen mooi voor het oog, het zorgt er ook voor dat je de speeltjes veilig kunt gebruiken. Juist omdat je LOT’s producten gebruikt in combinatie met je lichaam, vinden we het belangrijk dat iedereen ervan kan genieten.

Je ontvangt onze producten in een gerecyclede cadeauverpakking van karton. Op die manier draagt LOT bij aan een verantwoorde productie en doen we geen concessies aan het milieu, zodat er ook in de toekomst nog genoeg te genieten valt.

Uitgespeeld? Kies opnieuw

Bijzonder aan LOT of toys is de terugname van speeltjes. Juist om stimuleren te vergroten, kun je jouw toy na uren speelplezier inleveren. Wij zorgen er dan voor dat het speeltje op de juiste manier wordt gerecycled en geen negatieve footprint achterlaat op onze planeet. Als je het speeltje verpakt en verstuurt, ontvang je per email een voucher voor een nieuwe toy, zodat je kunt blijven genieten. Vul hier het contactformulier in en meld je retour aan. Makkelijk, milieuvriendelijk en met plezier.

Brand meaning

Veel vrouwen komen niet klaar tijdens de seks. Ze zijn niet bekend genoeg met hun eigen lichaam of praten er niet over.

LOT of toys is hèt lifestyle merk voor de slaapkamer dat daar verandering in brengt, je zelfvertrouwen geeft en je de hulpmiddelen biedt om je orgasme te claimen. 

The quality of our life is determined by the focus of our attention - Cheri Hube

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Onze webshop staat nog in de steigers, maar komt eraan. Wil jij als eerste weten wanneer je onze prachtige producten kan bestellen? Schrijf je dan nu in!