About Lot

Genotsexpert Lot: ‘Weten wat je wilt in bed en daar om durven te vragen, geeft je leven meer glans.

ABOUT LOT

Genotsexpert Lot: ‘Weten wat je wilt in bed en daar om durven te vragen, geeft je leven meer glans. Niet alleen in de slaapkamer, ook daarbuiten. LOT of toys geeft je het zelfvertrouwen en de hulpmiddelen om je orgasme te claimen. Sinds ik experimenteer in bed voel ik me veel vrijer, ook met mijn partners. Door te weten waar je opgewonden van raakt en hoe je het best klaarkomt, kun je ook je partner veel beter sturen. Dat geeft zelfvertrouwen en kracht. Die energie neem ik mee in de rest van mijn dag. Weten wat belangrijk voor me is en wat ik wil, zorgt er simpelweg voor dat ik me ook uitspreek op andere vlakken in het leven. Een goed speeltje en een fijne dynamiek in de slaapkamer helpt daarbij. Daarnaast vind ik veiligheid en respect heel belangrijk. Mijn lichaam en gezondheid zijn belangrijk voor me, dus naast dat een speeltje effectief is en er mooi uitziet, moet het ook passen bij de eisen van nu op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke materialen, juist om er optimaal en veilig van te genieten.’ 

ABOUT LOT OF TOYS

Verwenwinkel voor volwassenen

LOT of toys is hèt lifestyle merk voor de slaapkamer. De tijden dat je hard roze vibrators of huidkleurige dildo’s als angstvallig verborg in je nachtkastje, behoren voorgoed tot het verleden. LOT houdt van een opwindende levensstijl die je niet hoeft te verbergen. De toys hebben zo’n stijlvolle vormgeving dat je ze vol zelfvertrouwen in je slaapkamer kunt laten liggen. We zijn volwassen, net als jij, en laten je op een intense en duurzame manier genieten van sexual wellness. 

 

Eigenaresse Lot: ‘Je sexy voelen is zo belangrijk in het leven. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, met welke sekse je jezelf associeert, wat of wie je aantrekkelijk vindt en hoe je wilt genieten. De essentiele elementen die zorgen voor het vuurwerk in de slaapkamer zijn; weten wat je wilt, wat goed voor je voelt, en waar je opgewonden van raakt. Wat mij opvalt, is dat daar nog veel te weinig ruimte voor is. Er is weinig tot geen seksuele scholing of voorlichting. We experimenteren nauwelijks met onszelf en onze partners en de meeste speeltjes blijken helemaal niet geschikt voor wat ons lichaam zoekt en nodig heeft. LOT gaat je daarbij helpen. Het gaat mij erom dat je seksueel lekker in je vel komt te zitten, met zelfvertrouwen leert genieten en je orgasme durft te claimen.’

Luxe en duurzaamheid

 

De producten van LOT zijn duurzaam, natuurlijk en worden gemaakt met oog voor ons milieu. Lot: ‘Je gebruikt onze producten in combinatie met je lichaam. Gezondheid van onszelf en van onze leefomgeving vinden we een groot goed. Daarom zorgen we niet alleen dat de producten met natuurlijk en duurzaam materiaal worden ontworpen, maar draagt ook de verpakking een keurmerk van gerecycled materiaal, zonder daarbij in te leveren op stijl. Open je een pakketje van LOT, dan voelt dat als een cadeautje. Een cadeautje waar je met hartelust lange tijd verantwoord van kan genieten. 

49f87e71-72cf-4812-a2e4-7bbecbac95f9
ab3688c5-fefa-4f3c-803f-0c2100cc2a63
5798154b-e1bc-44a0-9c44-292af945291b 2
a83a2bb0-3c9d-4679-a687-4180f684676a

WHAT PEOPLE SAY

In onze relatie gebruikten we zelden speeltjes. De seks was prima, dus ik heb daar nooit echt over nagedacht. Nu ik weer single ben, kreeg ik deze tip van een vriendin. Zij heeft wel een vriend, maar was helemaal enthousiast over My Darling Rose. Ik snap precies waarom. Deze vibrator ziet er niet alleen echt mooi uit en voelt fijn aan, hij doet ook nog eens precies wat je wilt.

Wat er ook gebeurt in mijn liefdesleven, deze gaat voorlopig niet meer de la in!’
Lieke (39)
‘Ik heb My Darling Rose nu een week of twee in huis en het is zo’n fijn ding! Ik gebruikte wel vaker speeltjes, want ik kan niet heel makkelijk klaarkomen met mijn vriend. Dankzij speeltjes vaak wel en gelukkig snapt hij dat. Deze heb ik van hem gekregen en dat vind ik zo leuk. Hij heeft echt goed gekeken naar wat ik nodig hebt. Die andere pak ik er niet snel bij als ik alleen thuis ben, maar met deze lukt het klaarkomen altijd. Een verwenmomentje dat ik iedereen kan aanraden.’
Michelle (26)
‘My Darling Rose is echt een topaankoop!
Ik heb al heel wat vibrators geprobeerd, maar deze voelt totaal anders aan dan de rest, veel vrouwelijker en zachter, hij zet precies de juiste druk!

En ik vind het heel fijn dat het materiaal duurzaam is. Dat vind ik toch belangrijk, omdat het om je lichaam gaat en het idee om hem te kunnen recyclen, vind ik fantastisch.

Zo raak je nooit uitgespeeld!’
Iris (53)
Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Onze webshop staat nog in de steigers, maar komt eraan. Wil jij als eerste weten wanneer je onze prachtige producten kan bestellen? Schrijf je dan nu in!