YONI HEALING

Yoni pleasure pearls

Respect-aandacht-geduld

Ze worden ook wel Ben Wa balls, geisha ballen, lust ballen of orgasme ballen genoemd.

Ze zijn bedacht door een Amerikaanse gynaecoloog; Arnold Kegel.

In het oude China gebruikten de vrouwen in het keizerlijk paleis gladde, ovalen stenen om hun yoni en voorplantingsorganen sterker te maken.

In de westerse cultuur zijn we de balletjes en Yoni eitjes aan het ontdekken, door films of boeken worden we er langzaamaan nieuwsgieriger naar.

Voor vrouwen is de bekkenbodem erg belangrijk, lichamelijk is deze van groot belang op het gebeid van voortplanting, orgasmes en stabiliteit van de organen.

Maar vergeet niet dat de bekkenbodem ook op emotioneel vlak heel belangrijk is, we slaan daar herinneren en gebeurtenissen op maar ook stroomt onze levensenergie daar rijkelijk.

Het is dus fijn om te weten dat je deze spieren veel liefde en ontspanning kunt geven en daarmee jouw levensenergie en creativiteit daaruit kan benutten.

Jouw bekkenbodem heeft twee tegenovergestelde doelen; krachtig en sterk zijn en tegelijkertijd soepen en ontspannen.

Het houdt jouw organen op zijn plek en zorgt ervoor dat die niet naar beneden zakken.

Maar ook zorgt deze krachtige spier ervoor dat bijvoorbeeld jouw baby eruit kan wanneer het daar tijd voor is en zorgt het ervoor dat tijdens de seks er iets naar binnen kan.

Er zijn verschillende manieren om jouw bekkenbodemspieren te trainen, ook kun je daar verschillende materialen of methodes voor gebruiken.

Wij zijn fan van ontspanningsoefeningen, bepaalde yoga houdingen en onze Yoni pleasure pearls.

LOT heeft gekozen voor kleine ronde balletjes van ongeveer 19mm, deze worden met de hand gemaakt en kunnen dus soms iets afwijken van de maat.

2 balletjes van rozenkwarts die je in kan brengen in jouw Yoni, het vergt wel wat oefening om bedreven te worden in het gebruik.

Hoe belangrijk het ook is om je bekkenbodemspier te kunnen aanspannen, het is net zo belangrijk om deze ook weer te kunnen ontspannen.

Veel vrouwen ervaren bijvoorbeeld pijn tijdens het vrijen, dit kan komen doordat de bekkenbodemspieren bijvoorbeeld te gespannen zijn door verschillende oorzaken*. 

Maar ook na een bevalling kan het zijn dat jouw bekkenbodemspieren het flink te verduren hebben gehad en je deze weer moet gaan leren gebruiken.

Ook kan het zijn dat jij jouw sensuele en seksuele kant graag meer wilt ontdekken, dat jij het leuk vindt om te experimenteren met oefeningen en bedroomgoodies.

Welke beweegreden jij ook hebt om de Yoni pleasure pearls erbij te pakken alles is goed en alles mag.

Zolang je er maar bewust mee om gaat en je je er van tevoren in verdiept

Waarom rozenkwarts?

Deze  steen is heel vrouwelijk van aard en dit vonden wij qua materiaal een mooie aanvulling op jouw vrouwelijkheid.

Rozenkwarts staat voor; zelfliefde, verbeteren van relaties met andere en met jezelf, kalmte en beter om kunnen gaan met emoties.

Deze kleine balletjes kunnen voor veel plezier zorgen, dit kan al tijdens het dragen en als je er bedreven in bent kan het ook tijdens de seks van enorme betekenis zijn.

De bekkenbodemballetjes kunnen worden gedragen tijdens de dagelijkse activiteit, alleen niet langer dan een half uur. Ook kunnen er speciale bekkenbodemoefeningen mee worden uitgevoerd.

Yogaoefeningen voor de bekkenbodem:

Cat cow

De brug

Child pose

Cobra

(*Uiteraard kunnen daar nog veel meer oorzaken voor zijn zoals trauma’s of medische oorzaken, daar verwijzen wij jou liever voor naar een expert of medisch specialist)

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Onze webshop staat nog in de steigers, maar komt eraan. Wil jij als eerste weten wanneer je onze prachtige producten kan bestellen? Schrijf je dan nu in!